Maya Kathrine Andersen

Om interviewet

Emnet ved interviewet aftaler vi på forhånd. Derigennem er jeg lidt forberedt på hvad vi skal snakke om.

Du må spørge om absolut ALT. Så du sætter dine egne grænser for hvad du tør spørge om.

Interviewet varer normalt 1,5t – 3t afhængigt af hvor spørgelysten du er. Jeg er selv god til at holde samtalen i gang, så vær ikke bange for at der bliver stilhed.

Jeg glæder mig til at møde dig.

❤️ Maya Kathrine Andersen

Kort om mig

Jeg er født og opvokset midt på Djursland, hvor jeg også bor alene i dag omgivet af hele min nærmeste familie i lokalområdet. Jeg arbejder til dagligt i Århus som webudvikler. I min fritid arbejder jeg med mennesker igennem selvhjælpsgruppen Danmark Transkønnede. Derudover synger jeg når livet bliver for stille og interesserer mig en del for politik og socialt udsatte. Endeligt passer jeg på min søn i Uganda, som med omvendt fortegn også er transkønnet. Målet er at adoptere ham hvis det bliver muligt. Evt. fremtidigt overskud fra afholdelse af foredrag går i høj grad til at gøre hans liv lettere.

Læs mere på min hjemmeside og i min egen gruppe.

Praktisk information

Kontaktinformation for aftale
Forsøg så vidt muligt at kontakte mig via Facebook. Det letter kommunikationen. Alternativt via e-mail.

Jeg tilbyder følgende interviews

  • Ansigt til ansigt.
  • Video-chat via Skype eller Facebook:
    Min favorit, hvis vi bor langt fra hinanden.
  • Tekst-chat via Facebook eller e-mail:
    Den sparer tid for dig, hvis du har udfordringer med at transskribere.
  • Lyd via telefon, Skype eller Facebook.
  • Liste med spørgsmål via Facebook eller e-mail

Ifm. Ansigt til ansigt

Dette er min egen foretrukne interviewform da den giver et fuldt billede af mig og det at være transkønnet.

Tid og sted
Tid: efter aftale.
Sted:
– Ved interviews med studerende skal det være i Århus, Norddjurs eller Syddjurs kommune. En anden interviewform skal vælges, hvis det er længere væk.
– Hvis du er et medie, så kan jeg møde op i hele Danmark afhængigt af emnet interviewet omhandler. Dog imod betaling af alle rejseomkostninger. Så forhør mig om pris og om det har interesse.

Pris og betaling
Interviewet er gratis for alle studerende, fordi jeg elsker at afholde det. Dog skal jeg have dækket evt. udgifter til parkering og transport. Dette betales via MobilePay efter interviewet når jeg sender en besked om beløbet.
Gaver er under alle omstændigheder meget værdsat ❤️

Ifm. Lyd via telefon, Skype eller Facebook.

Jeg er ikke specielt glad for at fremstå udelukkende via min stemme. Derfor er dette min mindst foretrukne interviewform. Jeg overgiver mig dog, hvis det er den eneste mulighed der er tilbage.