Bliv medlem

Disse ting skal du være opmærksom på før du ansøger om medlemskab i gruppen:

  • Der stilles tre indgangsspørgsmål. Disse skal svares på ved ansøgning om medlemskab i gruppen. De er til for at vi er sikre på, at du ved, at du er endt det rette sted.
  • Alle der ansøger vil enten blive direkte godkendt, godkendt via et interview eller få en besked vedr. afvisning. Så hold øje med nye beskedanmodninger efter du har ansøgt. Sørg også for at man har adgang til at skrive private beskeder til din profil.
  • Ansøger du med en anonym eller for mig ukendt profil, så vil du efterfølgende få tilsendt en besked hvori jeg spørger yderligere ind til din situation, så jeg og gruppen kan være trygge ved at du bliver medlem. Gør jeg ikke dette, vil gruppen alt for tit blive infiltreret af udefrakommende, som heller ikke du, som kommende medlem, ville ønske indenfor. Samtalen er også til for at du og jeg bliver trygge ved hinanden. Mit navn er Maya Kathrine Andersen og jeg er stifter af gruppen og står for alle anmodninger om medlemskab. Se et billede af mig herunder og læs også om mig på min Facebookprofil. Jeg er en offentligt person, så jeg får kun problemer ud af at misbruge din tillid. Dermed sagt at den information jeg modtager under et interview bliver i mellem dig og mig. 

    Maya Kathrine Andersen

  • Gruppen er “Lukket” for at give plads til de personlige historier, som man har svært ved at fortælle i et åbent rum.
    • En “Lukket” gruppe er det samme som en “Skjult” gruppe. Undtaget er dog at man godt kan finde gruppen og læse om den udadtil. Man kan som ved en “Skjult” gruppe IKKE se indholdet i gruppen. Man kan heller ikke se hvem der er medlem eller på anden måde se forbindelser i mellem et medlem og gruppen udadtil. Så der er 100% diskretion når man bevæger sig ind i gruppen. Man skal ikke frygte at familie og venner får besked om at man er blevet medlem via Facebook.
  • Medier og studerende med interesse for emnet transkønnede, er gruppen ikke tiltænkt. Disse henvises i stedet til søstergruppen, som er lavet til formålet: At skabe kontakt imellem os og medier/studerende: https://www.facebook.com/groups/aabnetranspersoner/
  • Er du forælder til et barn som er transkønnet anbefaler vi at du i stedet kontakter organisationen FSTB, som er oprettet af forældre til transkønnede børn. Læs mere og find kontaktinformation her: https://www.facebook.com/foreningenFSTB/